Hoe een innovatieve armband veiliger helpt werken

ILLUSTRATIONS CORONA VIRUS ROMBIT BRACELET

G4S

Met de Romware rond je pols (of arm, of enkel, …) kan je volledig veilig en met een gerust gevoel het werk uitvoeren. Dit toestelletje waarschuwt je bij mogelijke risico’s of incidenten. Zo verwittigt het je tijdig wanneer voertuigen – of collega’s, in coronatijden – gevaarlijk dichtbij komen. Ook in geval van problemen kun je collega’s snel te hulp schieten, of andersom, dankzij de noodknop en lokalisatiemogelijkheden. De toestellen van medewerkers zijn daarbij onderling verbonden. Data kan eveneens vanop afstand gemonitord worden om snel te reageren of rapportages te trekken.

Met de certificaatcontrole en geofencing zorg je dat enkel de bevoegde personen toegang hebben tot bepaalde zones of machines. Zo kan een persoon zonder geregistreerd heftruckcertificatie geen heftruck starten. Ook mensen die alleen werken kunnen rekenen op de Romware. Bij een val of een situatie waar geen bewegingen meer worden waargenomen, gaat er een alarm af. Zo kan de gezondheid van de alleenwerker snel gecheckt worden en hulp aangeboden worden.

De verschillende waarschuwingen worden gemeld via trillingen en ledlicht in verschillende kleuren, afhankelijk van de toepassing. Dit alles in een klein, comfortabel toestel. De Romware wordt volledig op maat voorgeprogrammeerd. Mocht u na enige tijd het toestel nog verder willen upgraden, kan dit gewoon draadloos en vanop afstand.

Benieuwd om deze innovatieve technologie aan het werk te zien? Schrijf je in voor onze gratis webinar met live demo op 3 juni om meer te ontdekken.

Share This Post

Scroll naar top