Joulz renforce son service sur site avec Copilot
9altitudes

Joulz boost Field Service met Copilot

Om voorop te blijven in de wereld van field service innovaties, toonde onze klant Joulz enorm enthousiasme om samen met ons deel te nemen aan de product preview van Copilot in Dynamics 365 Field Service.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

“We konden testen hoe Copilot rechtstreeks vanuit e-mails werkorders kon aanmaken en ze onmiddellijk kon inplannen, zonder enige handmatige tussenkomst. Het was heel eenvoudig om te laten zien hoe deze functies Joulz zouden helpen om de operationele efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de totale klantervaring te verbeteren.” Sybren Mooij, Business Director CE, 9altitudes.

“First Time Right – FTR is echt essentieel in deze sectoren en klanten willen dat field service naadloos onderdeel is van hun logistiek en resourceplanning. Mensen in het veld moeten over de juiste vaardigheden beschikken, de juiste reserveonderdelen bij zich hebben voor de geplande taak, en gemakkelijk kunnen communiceren met magazijnen en inkoopsystemen,” aldus Tim Verpoorten, Go-To-Market & Business Development Director bij 9altitudes. “Door deze koppeling met ERP in onze IP-oplossingen te integreren en gebruik te maken van de best practices die zijn vastgesteld door onze field service-experts, kunnen we de implementatie versnellen en een snellere return on investment voor onze klanten realiseren.”

Joulz werkte al samen met 9altitudes om Dynamics 365 Field Service te implementeren als onderdeel van een uitgebreide digitale transformatie. Hierbij heeft Joulz zijn SAP-financiële systeem en diverse oplossingen van derden vervangen door een geïntegreerde oplossing voor ERP, CRM en projectmanagement in de Microsoft Cloud. Met een breed scala aan energiediensten en meer dan 20.000 zakelijke klanten zag Joulz een grote kans om AI actief te integreren in field service. Dit om de technici in staat te stellen nog efficiëntere service te verlenen en de algehele klantbeleving te verbeteren, met name rond installatie van zonnepanelen, opslag van elektriciteit, laadoplossingen, in-house metingen, en meer.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top